Anca Serea, sexy la petrecerea Designers on the Red Carpet. Wow, ce picioare are!

26 octombrie 2017   News

Este mama a cinci copii, dar Anca Serea arată ca un top model. Aseară, vedeta de televiziune a fost superbă la evenimentul OK! Magazine, Designers on the Red Carpet, într-o rochie mini care i-a pus în evidenţă picioarele tonifiate.

Este mama a cinci copii şi arată într-un mare fel.

A ales o ţinută mini, cu decolteu adânc, o rochie care i-a venit ca turnată. Ana Serea a fost strălucitoare din cap până în picioare, într-o rochie cu mâneci bufante, toată brodată cu paiete negre,  o alegere spectaculoasă care a pus-o în valoare. A accesorizat ţinuta cu cercei aurii, o geantă de tip clutch şi o pereche de pantofi stiletto cu inserţii metalice, fiind o apariţie demnă de toată aprecierea la un astfel de eveniment fashion.

Anca Serea a fost foarte sexy la evenimentul Designers on the Red Carpet.

Dacă toată lumea s-ar fi aşteptat să apară pe covorul roşu alături de soţul său, Adrian Sînă, cum o face pe la toate evenimentele la care participă, ei bine, de data aceasta a venit singură, artistul fiind probabil ocupat cu un concert. Strălucitoarea Anca s-a fotografiat alături de un prieten şi a pozat foarte bine, ca un model profesionist, prezentând rochia special creată pentru silueta sa.

Nu a fost însoţită de Adrian Sînă, dar s-a fotografiată alături de un prieten.

 Foto: Sorin Stana

Mai multe