Anca Serea şi Adi Sână s-au căsătorit!

6 noiembrie 2015   News

”Zile zbuciumate” anunţa Anca Serea pe contul ei de Instagram zilele trecute, făcând aluzie, probabil, la mult aşteptatul eveniment din viaţa ei: căsătoria cu Adi Sînă!

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima Tv s-a căsătorit civil, astăzi, cu alesul inimii sale, tatăl copiilor ei, cântăreţul Adi Sînă. Emoţionanta ceremonie a avut loc la primăria sectorului 3, şi a strâns lalolată prieteni apropiaţi, dar şi membri ai familiilor celor doi.

Adi Sînă şi Anca Serea au ajuns astăzi în faţa ofiţerului stării civile, în jurul prânzului, pentru a spune mult-aşteptatul ”Da!”.

Pentru speciala ocazie, Anca a optat pentru o rochie de culoare nude, scurtă, iar pe deasupra a purtat o capă, în aceeaşi nuanţă, pentru a face faţă temperaturilor scăzute.

Duminică petrecerea continuă! ”Astăzi nu va fi o petrecere în adevăratul sens al cuvântului, ci doar o masă cu părinţii, naşii şi copiii. pentru mine, căsnicia este sfântă. Duminică, vom avea ceremonia religioasă. Va fi la Mănăstirea Caşin, de la orele 17.00", a spus Anca Serea la Antena Star.

Cei doi formează un cuplu deja de patru ani, însă de-abia acum au simţit să facă pasul cel mare.

Cântăreţul şi prezentatoarea au împreună doi copiii: Ava şi Noah. Frumoasa prezentatoare TV mai are doi copiii dintr-o relaţie anterioară: David si Sarah.

Sursa foto: captură Antena Stars

Mai multe