Anca Serea, viitoare mămică, a primit un cadou special de la Dan Cruceru

21 aprilie 2016   News

Pasionat de produsele pentru copii, de jobul de părinte şi de noutăţile din acest domeniu, Dan Cruceru a fost inspirat de fetiţa lui să deschidă o afacere cu produse pentru părinţi şi copii.

Dan a găsit un spaţiu frumos amenajat, undeva în centrul oraşului, acolo unde a adus produse pentru părinţi şi copii de la Mutsy, Baby Brezza şi Bloom, în showroom-ul Taticool Shop.

Anca şi Adrian aşteaptă copilul numărul cinci

Anca Serea şi Adrian Sînă s-au numărat printre primii curioşi care au decis să testeze aceste produse, mai ales că se pregătesc să devină părinţi pentru a cincea oară.

Cu această ocazie, vedeta Prima TV şi soţul său au primit un cărucior premium, aflat în top 3 în lume, Mutsy IGO.

Emoţionat pentru că a trecut în rândul oamenilor de afaceri şi şi-a propus ca pe viitor să aducă zece francize în ţară, toate având legatură cu copiii, Cruceru a declarat: „Crescându-mi copilul zi de zi şi observând că sunt multe produse de proastă calitate în România în această zonă, am decis să pornesc un business care să ofere o super calitate şi siguranţă copiilor. În plus, sunt produse smart care îi ajută foarte mult pe părinţi în creşterea copiilor. Este un vis împlinit!Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pentru deschiderea Taticool Shop, în mod special soţiei mele şi fetiţei, pentru inspiraţie!".

Dan, ajutând la montarea căruciorului Vezi mai multe poze în galeria de mai jos!

Mai multe