Andie MacDowell şi-a scos fetele în lume

3 august 2011   News

Şi are cu ce se mândri! Sarah (stânga), de 16 ani, şi Rainey (dreapta), de 21 de ani, au moştenit frumuseţea mamei lor. Ba chiar o întrec. Ieri, cele trei au transformat zona Tribeca din New York într-un adevărat

Şi are cu ce se mândri! Sarah (stânga), de 16 ani, şi Rainey (dreapta), de 21 de ani, au moştenit frumuseţea mamei lor.

Ba chiar o întrec. Ieri, cele trei au transformat zona Tribeca din New York într-un adevărat catwalk, în timpul unei sesiuni de shopping (în care niciun trecător, însoţit sau nu de parteneră, nu s-a putut abţine să nu le admire) – asta după ce luna trecută, actriţa a apărut împreună cu ele la o premieră din acelaşi Big Apple.

Sarah şi Rainey calcă pe urmele lui Andie. Amândouă sunt manechine – cum a fost şi mama lor (care în continuare câştigă bani din reclame în care îşi valorifică frumuseţea la vârsta a doua). Iar Rainey face primii paşi în actorie şi în acelaşi timp cochetează cu muzica – compune şi cântă. Genele splendorii fizice au fost oricum din belşug în familia lor, întrucât şi tatăl lor a făcut modelling. Andie a fost căsătorită cu Paul Qualley din 1986 până în 1999 – şi s-au cunoscut după ce au lucrat împreună la o reclamă pentru brandul Gap. Sarah şi Rainey deja fac cu siguranţă furori la Hollywood!

Foto: Northfoto

Mai multe