Andra: „M-am îngrăşat 5 kilograme“

25 martie 2015   News

După ce toată lumea a aflat că va deveni din nou mămică, artista a confirmat pentru Pro TV că va aduce pe lume o fetiţă şi a vrut să-şi asigure fanii că se simte foarte bine, sarcina intrând deja în a cincea lună de evoluţie.

După ce toată lumea a aflat că va deveni din nou mămică, artista a confirmat pentru Pro TV că va aduce pe lume o fetiţă şi a vrut să-şi asigure fanii că se simte foarte bine, sarcina intrând deja în a cincea lună de evoluţie.

Andra şi Cătălin Măruţă au confirmat ieri că urmează să devină părinţi pentru a doua oară.

„Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împart cu voi acest lucru... Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie aşa ceva, de teamă că mă voi trezi şi voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat !!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară!... Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Şi vă doresc să fiţi cel puţin la fel de fericiţi ca mine, toată viaţa voastră!", le-a scris cântăreaţa fanilor ei, via Facebook.

Tot ieri, Andra a făcut primele declaraţii pentru Pro TV şi a mărturisit că este în culmea fericirii, mai ales că a aflat că, de data aceasta, va avea o fetiţă.

„Suntem bucuroşi, deja e sarcina avansată, avem cinci luni. E foarte bine fetiţa şi de-abia aşteptăm. Vreau să o văd, să o iau în braţe. E normal să se vadă burtica, avem cinci luni şi două săptămâni. Am văzut fetiţa la ecograf şi o să îi punem numele Maria Ioana, după numele bunicilor lui Cătălin. Maria cu siguranţă, la al doilea ne mai gândim. O să încercăm Ioana, Eva sau Alma. Momentan nu mai am greţuri, e mai bine. Am doar mici dureri de spate. Până acum nu am avut pofte, dar abia acum încep. M-am îngrăşat cinci kilograme, câte unul pe fiecare lună. Primesc sfaturi de la apropiaţi, dar important este să vină sănătoasă pe lume“, a spus Andra pentru Pro TV.

Citeşte şi:

Andra, gravidă cu al doilea copil

Cătălin Măruţă a aflat în timpul unei emisiuni că urmează să fie tătic pentru a doua oară.

„Când am aflat, el era în emisie. Am făcut testul de sarcină şi după i-am trimis poza. Amândoi am fost în stare de şoc. Eu am plâns de fericire. Am aflat că e fetiţă chiar de ziua lui Cătălin. Dacă în perioada asta ne strălucesc ochii, să ştiţi de la ce este. David spune că e cel mai bun frate, deja. Momentan îl pregătim, îl responsabilizăm şi încercăm să îi spunem că trebuie să aibă grijă de surioara lui“, a mai dezvăluit Andra.

Mai multe