Andra şi Cătălin Măruţă au devenit părinţi

16 martie 2011   News

Andra a fost programată să nască astăzi prin cezariană la Spitalul „Regina Maria“ din Bucureşti. În această dimineaţă, cele două vedete Pro TV şi-au ţinut pentru prima dată în braţe băieţelul.

În această dimineaţă, cele două vedete Pro TV şi-au ţinut pentru prima dată în braţe băieţelul.

Andra a fost programată să nască astăzi prin cezariană la Spitalul „Regina Maria“ din Bucureşti. În jurul orei 10.30, tânăra mămică a adus pe lume un băieţel de 3,760 kilograme şi 54 de centimetri, care a primit nota 10 la naştere. Fericiţii părinţi vor să-şi boteze primul bebeluş David.

„Este una dintre cele mai fericite zile din viata mea“, recunoaşte Cătălin Măruţă, care aproape că nu-şi mai găseşte cuvintele de fericire. „Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimente, că poţi simţi o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe, am simţit că mi se înmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris“, a adăugat emţionat prezentatorul emisiunii „Happy Hour“.

Atât bebeluşul, cât şi proaspata mămică se simt foarte bine. Toţi prietenii şi colegii s-au bucurat alături de cei doi, iar colegii de la

i-au pregătit deja lui Cătălin Măruţă tot felul de surprize pentru ediţia de diseară, prima pe care o va prezenta în calitate de tătic!

Potrivit cotidianului Click!, Andra a acumulat numai 15 kilograne în timpul sarcinii şi speră să-şi reia cât mai curând activitatea pe scenă.

Andra şi Cătălin au declarat în repetate rânduri că-şi doresc mai mulţi copii. Cei doi s-au căsătorit în 2008, pe 23 august, la Târgu Jiu, chiar de ziua Andrei.

Foto: Pro TV

Mai multe