Andrada Precup a câştigat X Factor 2020 şi marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Primele declaraţii

18 decembrie 2020   News

Ea e marea câştigătoare X Factor 2020! Andrada Precup a impresionat prin talentul său şi prin povestea din spatele vocii superbe! Premiul în valoare de 50.000 de euro a ajuns în mâinile ei!

Emoţii, talent, pasiune, aşa de încărcată a fost finala X Factor 2020. La final a fost anunţat învingătorul. Andrada Precup a câştigat X Factor 2020. Finalista lui Ştefan Bănică a cucerit publicul care a votat-o în număr mare. Imediat după ce s-a aflat, ea a ţinut neapărat să mulţumească tuturor: "Cţte emoţii. Vreau să mulţumesc juraţilor mai ales."

Şi Ştefan Bănică a avut câteva cuvinte: "Andrada, te iubesc", a spus juratul care a lăcrimat chiar şi în seara finalei când a auzit-o pe concurenta lui cântând. 

În finala din 18 decembrie 2020, Andrada Precup, Adrian Petrache, Sonia Mosca şi Super 4 au adus pe scenă momente excepţionale, dar unul singur a fost ales câştigătorul X Factor 2020, sezonul 9 şi a primit trofeul de 50.000 de euro!  Fiecare concurent a prezentat 3 momente în Finala X Factor 2020. Aşadar, în sezonul 9 X Factor concurenţii au prezentat nu doar o melodie individuală, ci şi una alături de mentorii lor şi alta împreună cu un invitat special.

Italienii de la Super 4 au deschis seara Marii Finale şi au cântat piesa „Next to you” alături de invitata specială Raluka.

Andrada Precup a cântat în Finală alături de Adrian Daminescu piesa „România”

Sonia Mosca a cântat cu Monica Anghel piesa „Prayer”, iar Adrian Petrache ar fi trebuit să cânte cu unchiul său Florin Salam, însă acesta nu a putut ajunge, aşa că Florin Ristei a salvat situaţia şi a participat la duet alături de concurentul Loredanei.

Foto: Antena 1

Mai multe