Andreea Antonescu, sexy şi la vaccinat: “Ştiu că este un subiect delicat''

5 mai 2021   News

Andreea Antonescu a participat la Survivor România, iar acum se pregăteşte pentru Asia Express. Hotărâtă să nu se îmbolnăvească când are de tras într-o competiţie cu o miză aşa mare, artista nu a mai stat pe gânduri şi s-a vaccinat.

Ba mai mult, Andreea a ţinut să poarte şi în momentul vaccinării o ţinută sexy. Cântăreaţa a purtat un maieu ce lăsa să se întrevadă nurii cu care a făcut furori în Playboy.

“Ştiu că este un subiect delicat, sensibil, o alegere a fiecăruia! Eu am ales să fac vaccinul! Bănuiesc că această decizie va naşte controverse şi aş aprecia dacă veţi înţelege că este hotărârea pe care am luat-o de bună voie şi nesilită de nimeni, EU PENTRU MINE, fără a încerca să influenţez pe cineva, fără a avea alte intenţii, fără a fi remunerată în vreun fel!

Îmi doresc doar să revin la viaţa fericită pe care o aveam înainte şi pe care promit să o apreciez mai mult şi bineînţeles, îmi doresc să renunţ la mască! Gândiţi-vă la sănătatea voastră şi alegeţi ce-i mai bine pentru voi!”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Mai multe