Andreea Bălan: "Am fost la un pas să pierd sarcina"

12 octombrie 2016   News

A trecut cu brio peste cea mai mare provocare a vieţii ei, iar acum poate răsufla uşurată. Uite ce anume i-a pus sarcina în pericol, în ultimul trimestru.

Andreea Bălan e acum o mămică fericită. Dar, până să nască, a trăit în tensiune, pentru că în săptămâna 29 de sarcină a avut risc crescut de naştere prematură.

"Sunt fericită că am dus sarcina până la capăt, pentru că prin săptămâna 29 era s-o pierd. Am trecut prin emoţii foarte, foarte mari. Am avut noroc de medici foarte buni, care m-au ajutat să duc sarcina la bun sfârşit", a declarat ea pentru "Un show păcătos".

"Eu am avut o sarcină joasă şi din cauza aia am riscat să pierd sarcina. Săptămâna aia a fost una critică. Din săptămâna 29 am mers din săptămână în săptămână. Mai trecea o săptămână şi ne bucuram că nu s-a întâmplat nimic. Am fost foarte, foarte disciplinată pentru că mi-am dorit foarte mult un copil. Cum am auzit primul scâncet, mi-au dat lacrimile instantaneu", a mai spus ea.

"Ziua de duminică a fost stabilită de foarte mult timp, însă am vrut să am linişte. Duminică am venit aici la ora 09:00 şi aveam aşa emoţii. Am ajuns în sala de naşteri şi a fost foarte amuzant pentru că ştiam ce urmează. Deja mă amorţisem, dar eu vorbeam deja cu doamna doctor şi-i spuneam ce se întâmplă. Ce a fost fascinant este că au scos-o, am văzut-o şi la primul scâncet mi-au dat lacrimile instant. Mi-au înfăşat-o repede, mi-au dat-o şi cum am pus-o la obrăjor s-a oprit. Apoi mi-au luat-o, au spălat-o şi au continuat operaţia. Mi-au adus-o în salon după ce mi-am revenit din anestezie şi eram fascinată de ea. Încercăm s-o alăptăm. E un sentiment unic. Este mâncăcioasă pentru că plânge până îi dai să mănânce.", a povestit Andreea Bălan pentru Antena 1.

"O noua zi alături de prinţesa mea. E frumoasă, drăgălaşă, cuminte şi ea îmi dă un nou sens în viaţă", spune Andreea despre Ella.

"Sper să fie foarte talentată, dar nu contează domeniul. Important este să-facă ce-şi doreşte ea. O să facă pian, poate tenis, însă la un moment dat, ea va alege ce va vrea să facă. Eu şi fetiţa mea o să fim prietene. O voi înţelege mai bine nefiind aşa serioasă tot timpul. Am primit foarte multe flori, hăinuţe pentru ea. Toată lumea a vrut să vină să mă viziteze, dar i-am rugat să-mi mai lase ceva timp pentru că o operaţie de cezariană nu e atât de uşoară", a mai declarat ea la "Un show păcătos".

Mai multe