Andreea Bălan: "Ani de zile mi-a fost frică să cânt, să vorbesc"

30 ianuarie 2017   News

Artista se bucură de faimă şi viaţă bună, dar eforturile depuse au costat-o copilăria. Despre traumele şi neajunsurile acelor ani a vorbit deschis la "Dincolo de aparenţe".

Andreea Bălan a vorbit din nou despre traumele din copilărie, în cadrul unui interviu acordat Florentinei Fântânaru, la Antena Stars. Cântăreaţa nu s-a ferit să spună că încă mai are nevoie de timp şi terapie pentru a depăşi problemele cu care se confruntă de ani de zile. Totodată, aceasta a vorbit şi despre relaţia pe care o are acum cu tatăl ei, Săndel Bălan.

"Am avut o copilărie destul de traumatizantă. De multe ori făceam lucruri pe care nu mi le doream şi mai primeam şi câte o palmă dacă nu le făceam bine. Nu mi s-a oferit empatie, nu m-a învăţat nimeni cum să fiu om."

"Eu plângeam în culise, apoi urcam pe scenă şi trebuia să zâmbesc. Când stau cu copilul meu îmi revin în minte aceste lucruri. Mi-este frică să nu fac vreo greşeală. Nu vreau ca Ella, printr-un mic gest de care nu îmi dau seama, să nu aibă vreo mică rană. Vreau să ajungă un adult fără traume emoţionale, fără complexe. Ani de zile mi-a fost frică să cânt, să vorbesc. Tatăl meu a văzut-o pe Ella, politicos şi atât. Aşa sunt relaţiile. De când aveam 18 ani, relaţiile au rămas aşa reci, e un război rece. Încerc să iert şi să uit anumite lucruri. E foarte dificil când un părinte spune: nu e adevărat, nu îţi aduci bine aminte, nu ţi-am dat nicio palmă. Nu e ok când un părinte trăieşte în negare. La terapie mi s-a spus să nu mai cere confirmare. Poate e chiar aşa crede. (...) Sunt într-o continuă formare şi îmi doresc să ajung cea mai bună versiunea mea. Va trebui să fac pace cu trecutul", a mai spus Andreea Bălan.

"Sunt şi dependentă de cariera mea, o fac de zece ani, n-aş putea trăi altfel", recunoaşte ea.

"Mama a fost pasivă. Eu eram în concerte cu tata şi mama era acasă, lucra. M-a rănit, dar nu mi-am dat seama la vremea respectivă", a mai spus Andreea Bălan.

Mai multe