Andreea Bălan, detalii neaşteptate despre separarea de George Burcea: "El e cel care nu-şi mai doreşte familie"

2 martie 2020   News

După zile întregi de zvonuri, Andreea Bălan a confirmat că nu mai formează un cuplu cu George Burcea. Artista a oferit acum detalii despre separarea de soţ, la insistenţele fanilor. 

De-a lungul anilor, Andreea Bălan a trecut prin mai multe momente dureroase, dar a fost o învingătoare şi le-a făcut faţă cu brio. A luptat, s-a ambiţionat, a fost perseverentă şi a reuşit să îşi vadă de cariera ei, de viaţa ei personală. Acum, Andreea Bălan a anunţat că s-a separat de soţ. La cinci luni de la nuntă, cei doi nu mai formează un cuplu. 

Mulţi fani i-au cerut îndrăgitei artiste să spună adevărul, să declare tot ce se întâmplă în cosnicia ei. Ea a făcut câteva declaraţii: "Tot ce pot să vă spun, este că ceea ce s-a scris în presa este adevărat😔 In rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella şi Clara trebuie protejate. 👶👧"

Pe Instagram, unde este foarte activă, Andreea Bălan le-a dat replica celor care o condamnă că s-a despărţit de George Burcea. Comentând la o poză pe care tot ea a postat-o, Andreea Bălan îi spune unei fane că nu ea este cea care renunţă, ci că George Burcea „nu-şi mai doreşte familia”. „Vă rog mult să nu-mi mai trimiteţi astfel de mesaje, că eu renunţ, ca şi cum totul este la mine. El este cel care nu-şi mai doreşte familie”, a scris Andreea Bălan pe o reţea socială.

Andreea Bălan, declaraţii despre divorţul de George Burcea 

Andreea Bălan, până acum, nu a făcut declaraţii despre acest subiect sensibil. Acum a luat atitudine, mai ales după ce fanii i-au cerut în repetate rânduri să spună adevărul: ”Nu s-ar mai scrie şi o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declaraţie, scurtă şi la obiect, punct.”. Cântăreaţa le-a răspuns: "Nu suntem împreună. (...) Adevărul e în toată presa", a spus artista pe Instagram săptămâna trecută.

Mai multe