Andreea Bălan, o nouă fotografie din spital: „După ce am pupat copilul, am intrat în stop cardio-respirator“

8 martie 2019   News

Cu doar o zi înainte de a fi externată din spital, Andreea Bălan a intrat în direct la Antena 1 pentru a vorbi despre problemele pe care le-a avut în această săptămână.

„Am avut noroc. Un caz ca ăsta se întâmplă o dată la 80.000 de naşteri. Nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat. Imediat după ce am pupat copilul, am intrat în stop cardio-respirator. Nu mai îmi aduc aminte nimic. Toate lucrurile astea mi le-au povestit doctorii. Mi-au spus că au început resuscitarea.  Resuscitarea a durat un minut, până inima a început să-mi bată. După, m-au deschis din nou pentru că sângeram şi trebuiau să mă cureţe. Am făcut câteva RMN-uri să vadă dacă mi-a fost afectat creierul. Chiar dacă aş avea ceva la creier, nu v-aş spune“, a început Andreea Bălan seria dezvăluirilor.

Apoi, ea a vorbit despre perioada de recuperare şi despre momentul în care se va întoarce pe scenă, afirmând totodată că îşi poate relua viaţa normală şi că nu are nicio restricţie: „Mi se pare că sunt la fel ca înainte. O să mă vindec după două luni, după şase luni o să încep să dansez. În continuare o să fac show. Peste patru luni o să mă vedeţi aruncată de Petrişor prin concerte. Specialiştii mi-au spus că pot să-mi reiau viaţa normală. La inimă n-am nimic. N-am absolut nicio restricţie“.

Andreea Bălan a vorbit şi despre momentul în care soţul ei, George Burcea, a aflat că ea a suferit un stop cardio-respirator: „George a fost foarte şocat. A rămas traumatizat. Mă iubeşte, e normal să fie aşa. Doctorii i-au spus lui George de probleme după ce am păţit stopul cardio-respirator. După ce a ieşit Clara, o asistentă l-a luat de acolo ca să nu vadă resuscitarea. Nu ştia în acel moment că eu intrasem în stop cardio-respirator“.

Mai mult decât atât, pentru a-şi ţine la curent şi fanii de pe reţelele de socializare cu starea ei de sănătate şi pentru a-i asigura pe aceştia că fetiţa ei este bine, Andreea Bălan a postat pe Instagram o fotografie din spital, în care apare alături de micuţă. „Ia priviţi ce minune am eu aici. E sănătoasă, cântăreşte 3190g, are 49 cm, e cuminte şi papă mult. Sunt o norocoasă“, a fost mesajul postat de artistă alături de fotografia care a strâns aproape 50.000 de like-uri.

Mai multe