Andreea Bălan, primul mesaj după naştere: "Abia astăzi mi-am luat fetiţa în braţe!"

6 martie 2019   News

A venit şi vestea mult aşteptată de la Andreea Bălan, care ne-a dat emoţii atunci când a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană.

A trecut cu bine şi de această mare încercare a vieţii sale şi acum poate să zâmbească din nou fericită, având-o în braţe pe Carla Maria.

"Dragii mei, abia astăzi mi-am luat fetiţa, Clara Maria, în braţe, după 2 zile de luptă ca să trăiesc. Vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Şi mulţumesc din inima doctorilor de la Sanador care mi-au salvat viaţa! Ceea ce mi s-a întâmplat mie se întâmplă 1 la 80 000 de cazuri şi se numeşte embolie amniotică, iar medicii de aici au fost prompţi şi imediat au intervenit şi au luat cele mai bune decizii ca eu să trăiesc.❤️👨‍👩‍👧‍👧👶🎼🙏"

Acesta este primul mesaj pe care Andreea Bălan îl transmite fanilor, la două zile după ce anunţa că e pregătită s-o aducă pe lume pe a doua sa fetiţă şi la aproape 48 de ore de când soţul său, George Burcea, anunţa că aceasta a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană.

Mai multe