Andreea Ibacka face senzație în costum de baie. Cum arată soția lui Cabral după două nașteri

23 august 2022   News

A călătorit 14 ore cu avionul pentru a fi aproape de Cabral, care filmează în Republica Dominicană pentru reality- show-ul: Sunt celebru, scoate-mă de aici. Acum, Andreea a ieșit la plajă și a făcut senzație cu trupul ei tonifiat. Nici nu ai zice că a trecut prin două nașteri.

”Viața în Dominicană n-are nevoie de filtru. Probabil au cele mai frumoase culori pe care le-am văzut vreodată: apa, vegetația, răsăritul… toate par desprinse de pe o altă planetă. Nu m-am putut abține, deci, am lăsat lopățelele și castelele de nisip și pentru câteva minute m-am jucat de-a sirena din Caraibe. În galerie găsești și întâlnirea cu pirații, tot din Caraibe și dânșii”, spune Andreea.

Frumoasa blondă și-a aniversat în urmă cu câteva zile ziua de naștere.

“La noi în familie, azi este despre Andreea. Că-i ziua ei, și, deși îi place să mă necăjească mai tot timpul, uneori n-are încotro și trebuie să recunoască faptul că acest individ cu trup sculptat, împreună cu progeniturile Tiago și Namiko, o fac fericită în fiecare zi. Ceea ce-i doresc și mai tare azi”, a mărturisit Cabral cum stau, de fapt, lucrurile în mariajul lor.

Mai multe