Andreea Marin: ''Nu găseşti oriunde un bărbat priceput şi răbdător ca al meu''

26 august 2019   News

Andreea Marin a păstrat întotdeauna misterul în privinţa vieţii sale private. Prezentatoarea TV şi-a găsit liniştea după divorţul de Tuncay lângă Adrian Brâncoveanu, cu care are o relaţie de doi ani, dar momentele în care se afişa cu acesta erau destul de rare.

Acum, Zâna a ţinut să afle toată lumea ce calităţi are iubitul ei şi a postat pe Insagram un mesaj edificator. Andreea a explicat cum au montat împreună un ornament pentru flori.

"Tavanul e gol, nu ştie încă ce i se pregăteşte. Îl găurim, îl împuşcăm, îl prindem în lanţuri. Măsurăm, ne căţărăm, ne jucăm. Important e să faci cu plăcere mici amenajări în casa ta. Fiecare face ce i se potriveşte mai bine, dar a face echipă e un amănunt important. Urmărim procesul şi în imagini, pentru voi, aşa că suntem şi fotografi, pe rând. Cât pregătesc eu florile, sistemul de agăţat e gata. Pot începe astfel decorarea. Bucătăra a înflorit... Da, ne place, e mai caldă atmosfera şi ne bucurăm că am făcut chiar noi asta, cu economie de resurse şi cu dragoste. Nu găseşti oriunde un bărbat priceput şi răbdător ca al meu", a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Mai multe