Andreea Raicu, întâlnire cu părinţii iubitului Matei Stratan. Unde au fost surprinşi

10 decembrie 2020   News

Andreea Raicu trăieşte o poveste de iubire cu Matei Stratan sau nu? Se pare că cei doi sunt din ce în ce mai apropiaţi, ea i-a cunoscut deja părinţii!

Se pare că speculaţiile din presă potrivit cărora Andreea Raicu s-ar iubi de ceva vreme cu afaceristul Matei Stratan prind contur, după ce noul cuplu a fost văzut din nou împreună, de data aceasta în împrejurări mult mai evidente. Relaţia celor doi a ajuns chiar în punctul în care Andreea Raicu a fost dusă să îi cunoască pe părinţii lui Stratan, chiar la casa părintească a înstăritului ei partener. Raicu a fost surprinsă în timp ce ieşea din locuinţa părinţilor iubitului ei, semn că aceştia şi-au dus povestea de dragoste la un alt nivel.

Andreea Raicu, surprinsă ieşind din casa părinţilor lui Matei Stratan

Paparazzi au început să o urmărească pe vedetă încă de când aceasta a declarat recent că există un bărbat în viaţa ei care o face fericită, nedorind însă să îi dezvăluie identitatea. Imagini cu aceasta, de acum două luni, ieşind din casa lui Stratan au făcut „lumină” ulterior, însă relaţia dintre ei era în continuare la nivel de speculaţie, având în vedere că niciunul dintre parteneri nu şi-a asumat-o public.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

Mai multe