Andrei Năstase, dublă aniversare într-o destinaţie exotică FOTO

13 februarie 2018   News

Fiul cel mare al lui Adrian Năstase şi-a luat soţia şi a plecat pe tărâmuri mai calde, pentru a celebra două momente importante.

Andrei Năstase şi Bianca Ciuvăţ au dat şi ei frigul iernii pe căldura plajelor exotice. Şi asta pentru dubla aniversare de la început de an!

Dacă pe 28 ianuarie, cei doi tineri părinţi au aniversat un an de la căsătoria lor, ieri Andrei a fost sărbătoritul zilei, cu ocazia împlinirii vârstei de 32 de ani. Adăugând la asta faptul că mâine este Valentine's Day şi că destinaţia aleasă este una exotică, Cuba, ne este clar că cei doi au parte de o vacanţă romantică, aşa cum îşi doreau.

Şi, încă puţin, şi Andrei şi Bianca vor avea un nou eveniment de familie în martie, când se împlineşte un an de la naşterea fiului lor, Nicolas, moment în care va avea loc, aşa cum se obişnuieşte la români, şi petrecerea de tăiere a moţului.

Privind la abdomenul perfect al Biancăi, nici n-ai spune că a născut vreodată! Iar instantaneele cu cei doi în vacanţă ne arată ce familie fericită formează.

Mai multe