Andrei Pavel s-a despărţit de soţie pentru tenismana pe care o antrenează. Imagini în premieră cu noul cuplu!

17 iulie 2014   News

Fotografii publicaţiei Click! i-au surprins pe fostul tenisman român Andrei Pavel şi pe eleva sa, austriaca Tamira Paszek, de 23 de ani, pe care o antrenează din 2012, în ipostaze tandre la Mamaia.Tot Click! a prezentat în exclusivitate povestea despărţirii fostului tenisman Andrei Pavel (40 de ani) de soţia lui,

Fotografii publicaţiei Click! i-au surprins pe fostul tenisman român Andrei Pavel şi pe eleva sa, austriaca Tamira Paszek, de 23 de ani, pe care o antrenează din 2012, în ipostaze tandre la Mamaia.

Tot Click! a prezentat în exclusivitate povestea despărţirii fostului tenisman Andrei Pavel (40 de ani) de soţia lui, Simone (48 de ani), după o căsnicie care a durat două decenii. Pavel, căpitan al echipei de Cupa Davis a României, s-a îndrăgostit de o altă femeie, nimeni alta decât jucătoarea de tenis al cărei antrenor este.

Mai mult, căpitanul echipei de Cupa Davis a României a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, relaţia cu eleva sa.

”Este adevărat, sunt despărţit de soţie, iar Tamira este noua mea prietenă”, a declarat Andrei. Românul este căsătorit cu nemţoaica Simone în 1999 şi au împreună doi copii, o fată, Carolina Elena (15 ani) şi un băiat, Marius (12 ani). Au trăit o perioadă în Germania, acolo unde au făcut şi nunta, apoi s-au mutat în Statele Unite ale Americii, unde Pavel şi-a deschis şi o academie de tenis.

Foto: mihai ionescu, bruce racine

Mai multe detalii despre divorţul lui Andrei Pavel aici

Mai multe