Andrei Ştefănescu, mesaj de pe patul de spital. A fost diagnosticat cu coronavirus

18 iunie 2020   News

Andrei Ştefănescu a fost depisat cu coronovirus, deşi nu acuza niciun fel de simptome. Artistul este internat în prezent la Matei Balş, ca şi colegul Marcel Pavel.

“Într-adevăr, suntem la spital, suntem în stare bună. Vreau să le transmit celor care mi-au trimis mii de mesaje că sunt bine şi că abia aştept să ies”, a spus prezentatorul de la Antena Stars pe un cont de socializare.

Andrei a primit cruntul diagnostic după două teste de verificare. „Am fost testat în urma interacţiunii cu Marcel. Mi s-a adus la cunoştinţă că sunt pozitiv COVID-19. Sunt asimptomatic. Stau cuminte şi aştept cu nerăbdare să mă întorc la emisiune. Nu am nicio problemă medicală. Nu m-am gândit niciodată că mă îmbolnăvesc, dar există un risc”, a mai spus artistul.

Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva!, unde Andrei Ştefănescu şi Marcel Pavel sunt colegi, au fost suspendate. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Vedetele vor reveni pe platouri după perioada de carantinare.

Mai multe