Andrei Tinu, prins între fosta şi actuala. Fiul lui Dumitru Tinu va fi din nou tătic

30 iunie 2021   News

Andrei Tinu nu a reuşit încă să finalizeze divorţul de fosta soţie, medical stomatolog Alberta Tinu, dar va deveni tătic. Iubita omului de afaceri, Roxana, este însărcinată şi urmează să aducă pe lume o fetiţă. Fiul lui Dumitru Tinu mai are doi copii din primul mariaj.

„În septembrie, eu şi Roxana vom avea o fetiţă, al treilea copil al meu. Eva şi Matei sunt fericiţi că vor avea o surioară. Formăm un cuplu extraordinar, copiii o iubesc pe Roxana foarte mult. Suntem foarte fericiţi!”, a declarat Andrei Tinu, într-o emisiune tv.

Până atunci, fosta soţie a cerut un ordin de restricţie împotriva lui, aşa că războiul e departe de a se termina.

„Din păcate, saga continuă, pentru că procesul de divorţ nu s-a terminat, deşi au trecut mai bine de doi ani şi jumătate. Ultima găselniţă a soţiei a fost să introducă un ordin de protecţie prin care a cerut custodie sau, mă rog, exercitarea autorităţii părinteşti exclusive şi să păstrez eu o distanţă de 600 de metri faţă de copii pentru o perioadă de 6 luni. Sigur, nişte cereri aberante pentru că, copiii stau la mine printr-o hotărâre judecătorească, copiii locuiesc cu mine, ea nu a mai venit în ţară de 6 luni, dar face toate aceste acţiuni în instanţă pentru a mă denigra şi este trist ce se întâmplă. În loc să vină să vadă copiii, preferă să introducă acţiuni în justiţie”, a declarat Andrei Tinu pentru Antena Stars.

Mai multe