Andy Constantin, la revenirea în ţară de la "Survivor": "M-am trezit ca într-un film de groază" VIDEO

19 martie 2020   News

Reîntors după experienţa din Republica Dominicană, fosta ispită de la "Insula iubirii" a crezut, iniţial, că e vorba despre o farsă.

Ei bine, nu! După două luni de izolare pe Insula Războinicilor, Andy Constantin a aflat şi el, în sfârşit, ce se petrece în lume. Iar şocul a fost unul puternic.

Invitat în emisiunea "Fan Arena" de la Kanal D, unde Cosmin Cernat dezbate temele din "Survivor România", Andy Constantin a povestit care au fost emoţiile care l-au cuprins la revenirea în ţară.

"Sincer, m-am trezit ca într-un film de groază. Prima oară când mi s-a spus de acest virus, am crezut că e o glumă, că mi se face o farsă. Dar am aterizat chiar în mijlocul acţiunii sau, cum se întâmplă acum pe stradă, în mijlocul ne-acţiunii, pentru că nu e picior de om pe stradă. Dintr-o junglă mai mică am ajuns într-o junglă mai mare", i-a povestit Andy Constantin lui Cosmin Cernat.

"Mi-am dorit să mă duc cât mai repede acasă la părinţii mei, să-i ţin în braţe, iar după aceea revenirea a decurs mult mai uşor. Am avut 2-3 zile de linişte acolo, acasă la ai mei. Acum, în Bucureşti, la fel e, linişte. Încă nu e cotidianul acela pe care l-am lăsat. Pe mine, unul, m-a făcut doar să fiu mai precaut. Am în continuare acelaşi stil de viaţă, încerc să fiu cât mai sănătos, mănânc cât mai sănătos. Acum mă antrenez acasă, ca toţi ceilalţi, alerg prin parc...", a mai explicat el cum priveşte situaţia.

Ce a mâncat Andy prima oară după "Survivor"? "Le-am spus să-mi facă sarmale, salată de boef, icre... Am dat în toate, prăjituri, tot ce se poate, nu am ratat absolut nimic din meniu", a povestit zâmbind fostul concurent.

De altfel, Andy Constantin s-a întors din Republica Dominicană mai slab cu vreo două numere la haine. "Când m-am privit în oglindă, mi-am zis: "Cine e omul ăsta?". Eram ca Tom Hanks în "Naufragiatul" şi după două luni nu-mi mai recunoşteam chipul. Sincer, a fost un şoc. Parcă am mai îmbătrânit, parcă de-o viaţă am trăit în junglă şi acum renasc. (...) Rămâi interzis când vezi că înoţi într-un sacou sau să intri într-un sacou care ţi-era mic, nu-ţi încăpeau braţele... Şi te gândeşti că au fost doar două luni, dar două luni foarte drastice, foarte severe şi corpul are nevoie de o lună să se adapteze, după care devine foarte perfomant în mediul acela."

Iată ce a mai spus Andy Constantin la "Fan Arena":

Mai multe