Angelina a evitat cât a putut să dea nas în nas cu Brad Pitt și iubita lui, la Veneția. Cum a fost văzută

3 septembrie 2024   News

Actrița din ”Turistul” a avut o apariție glam pe covorul roșu, înainte ca fostul soț Brad Pitt să facă furori la Veneția cu prezența sa deosebită, însoțit de noua iubită.

Angelina Jolie n-a avut deloc poftă să dea nas în nas cu fericitul cuplu, care s-a plimbat în sus și în jos prin Veneția, alături de soții Clooney.

Desigur, nu ar fi fost nicio tragedie să se întâlnească. Cel mai probabil, s-ar fi ignorat reciproc. Și așa nu își vorbesc de ani de zile.

Însă Brad Pitt pare că a venit decis la Veneția să înfrunte trecutul. Chiar dacă prin trecut înțelegem femeia care i-a dat lumea peste cap, câțiva ani buni.

Pe de altă parte, Angie pare mai fragilă ca niciodată. Albă, cu venele mult prea proeminente și extrem de slabă, Jolie și-a cam pierdut din glamul de altă dată.

A fost o prezență cât se poate de discretă și a încercat să-și limiteze ieșirile prin Veneția cât mai mult.

A fost, fără doar și poate, una dintre cele mai așteptate prezențe de la Festivalul de Film de la Veneția, la premiera de gală a filmului Maria, despre soprana Maria Callas.

Și într-adevăr, a fost seara cea mare a divei în vârstă de 49 de ani, primită cu ovații după vizionarea filmului în care-o interpretează pe mare artistă de origine greacă, lucru care- emoționat-o până la lacrimi pe Angelina.

Cât despre apariția ei pe covorul roșu, aceasta a fost, așa cum ne așteptam, una desăvârșită. Look-ul ei a fost unul demn de eroina pe care o interpretează în noul ei film, Angelina alegând o rochie din șifon, de la brandul Tamara Ralph, în nuanța pielii, pe care a accesorizat-o cu o capă din blană falsă, în aceeași culoare.

În plus, Jolie a ținut s-o onoreze pe cea mai mare soprană din lume purtând la premiera de aseară o broșă Cartier, care se crede că a aparținut, cândva, chiar Mariei Callas.

Filmul este cel mai recent din trilogia regizorului Pablo Larrain despre femei emblematice din viața reală, după „Spencer”, din 2021, despre Lady Diana, și „Jackie”, din 2016, despre Jacqueline Kennedy.

Regizorul a ales-o pe Angelina în acest rol greu spunând că doar o vedetă ca ea ar putea juca rolul cântăreței origine greacă.

Foto: Profimedia & GettyImages

Mai multe