Angelina Jolie a făcut furori în Paris. Fanii s-au înghesuit să-i facă fotografii!

30 ianuarie 2018   News

De fiecare dată când apare în public, Angelina Jolie reuşeşte să stârnească ropote de aplauze şi să întoarcă privirile. Aşa s-a întâmplat şi la cea mai recentă apariţie a divei, la Paris. Aflată în magazinul unui brand celebru, pentru o şedinţă foto de promovare a produselor, Angelina a fost aşteptată în faţa vitrinelor de fanii entuziasmaţi.

Angelina a fost superbă la Paris.

A fost întotdeauna un etalon de frumuseţe pentru o mulţime de femei, iar la 42 de ani încă arată remarcabil. Îmbrăcată elegant, în haine nude şi cu ochelari de soare la ochi, actriţa a fost aşteptată în faţa magazinului Guerlain din Paris pentru câteva fotografii cu fanii.

A fost întâmpinată de zeci de fani.

Aspectul său senzaţional i-a făcut pe admiratori să zâmbească, tocmai pentru că au avut ocazia să o întâlnească pe una dintre cele mai iconice femei de la Hollywood. Actriţa americană a optat pentru un palton nude, o pereche de pantaloni într-o culoare neutră, pantofi stiletto aurii şi o geantă într-o culoare puternică - roşu aprins. S-a ferit de bliţurile fotografilor cu o pereche de ochelari de soare.

Alături de Angelina au fost fiicele Shiloh şi Zahara.

Această apariţie vine la doar câteva zile de la întoarcerea Angelinei din Iordania unde le-a vorbit oamenilor dintr-o tabără de refugiaţi. Alături de ea au fost şi doi dintre cei şase copii, fiica Shiloh de 11 ani şi Zahara, 13 ani.

Foto: Getty Images, Hepta

Mai multe