Angelina Jolie a împlinit 49 de ani. Ce a făcut superba divă de ziua sa

5 iunie 2024   News

Angelina Jolie a împlinit ieri 49 de ani, dar nu are de gând să-și sărbătorească ziua de naștere într-un mod extravagant, potrivit unor surse apropiate.

S-a născut pe 4 iunie 1975 în SUA, California. Este o reprezentantă de seamă a zodiei Gemeni, actriță și regizoare de film, proaspăt femeie de afaceri, după ce a pus bazele unui atelier fashion în America.

O femeie expresivă și complicată, de o frumusețe rece și uimitoare, Angelina Jolie se bucură discret de noua sa vârstă.

Pe fondul tensiunilor dintre copiii ei și fostul soț, actorul Brad Pitt, actrița, care a împlinit marți 49 de ani, a ales să-și sărbătorească ziua de naștere acasă, alături de copii.

„Angelina își va sărbători ziua de naștere acasă, alături de copii. Zahara e în vacanță, așa că își dorește să petreacă timp împreună”, a dezvăluit o sursă apropiată actriței pentru People.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii - Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani, Zahara, 19 ani, Shiloh, 18 ani și gemenii Knox și Vivienne, de 15 ani.

Planurile actriței de a-și petrece ziua de naștere într-un mod liniștit vin după ce s-a aflat că Shiloh a decis să renunțe la numele de familie din partea tatălui ei.

Potrivit unor surse, actorul din „Babylon” ar fi la curent cu informațiile potrivit cărora Shiloh a renunțat la numele lui, iar această decizie l-a întristat foarte tare.

Angelina și Brad s-au despărțit în urmă cu mai bine de șapte ani, iar de atunci au fost implicați în procese pe tema custodiei, a circumstanțelor în care relația lor s-a încheiat și a afacerilor lor în desfășurare. Jolie și Pitt au șase copii împreună, care au rămas, după divorț, alături de actriță. Angelina are custodia fizică principală a copiilor, în timp ce lui Brad i s-au acordat drepturi de vizită, după o bătălie juridică îndelungată. Relația lui cu copiii nu este, însă, deloc una apropiată, aceștia luând partea mamei lor în toată această tevatură.

Foto: Profimedia

Mai multe