Angelina Jolie, alături de fetele Shiloh şi Zahara la o gală în New York

10 ianuarie 2018   News

După ce a participat la Globurile de Aur, însoţită fiind de un cavaler de onoare chipeş, fiul său de 14 ani, Pax Jolie-Pitt, acum diva şi-a adus fetele la o altă gală importantă din New York. Îmbrăcată tot în negru, aşa cum ne-a obişnuit în ultima perioadă, Angelina a fost foarte elegantă, în timp ce fiicele sale au purtat haine masculine.

Angelina a fost strălucitoare şi de data aceasta.

Este deja ceva obişnuit pentru Angi să-şi aducă copiii la ceremoniile fastuoase la care participă, chiar dacă de prea puţine ori este împreună cu toţi cei şase copii la evenimente.

De cele mai multe ori o însoţesc doar o parte dintre odraslele sale, aşa că marţi seara a fost rândul celor două fete mai mari, Shiloh ( 11) şi Zahara (13) să o acompanieze pe celebra lor mamă pe covorul roşu de la Gala Premiilor Consiliului de revizuire, la Cipriani în New York.

A purtat o rochie asemănătoare cu cea aleasă pentru seara Globurilor de Aur.

Jolie a ales să poarte o rochie foarte asemănătoare cu cea din seara Globurilor de Aur, un model pe neagru, până în pământ, cu o broderie care îi masca mâinile, de altfel o rochie rafinată. Dacă ea a fost foarte feminină, fiicele sale au purtat haine de inspiraţie masculină, Shiloh îmbrăcând un costum clasic negru şi cămaşă albă, în timp ce Zahara a fost puţin mai feminină într-o ţinută formată din pantaloni largi, din mătase, o maletă, sacou bleumarin şi o pereche de pantofi oxford cu un toc micuţ.

La acest eveniment a venit însoţită de fetele sale Shiloh şi Zahara.

Amintim că Shiloh şi-a fracturat mâna într-un accident la schi luna trecută, aşa că şi-a ţinut braţul imobilizat într-un dispozitiv special pentru a se recupera.

Foto: Getty Images, Splash News

Mai multe