Angelina Jolie, confesiune înduioșătoare după ce a jucat-o pe Maria Callas: ”Avem în comun singurătatea”

28 octombrie 2024   News

Superba actriță pune punctul pe i și identifică principala trăsătură pe care o are în comun cu marea soprană a cărei viață a jucat-o recent.

„Imperfecta” Angelina Jolie recunoaște că este la fel de singură precum regretata cântăreață de operă Maria Callas.

Fără să simtă că are puncte în comun cu ea, poate că nici nu ar fi putut să o joace. Dar iată că Angie se poate raporta la Maria Callas și la nivel interpersonal.

Actrița câștigătoare a Oscarului, care o interpretează pe regretata cântăreață de operă în filmul biografic „Maria”, a recunoscut că simte o oarecare singurătate în viață, solitudine, la fel ca Maria Callas, în cadrul unui interviu pentru revista People, la premiera AFI Fest de la Hollywood, sâmbătă, notează PageSix.

„Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta pentru că este ceva mult prea personal, dar există cu siguranță o singurătate și o etică a muncii”, a spus Jolie, referindu-se la asemănările palpabile dintre ea și Callas.

”Sigur sunt multe, în primul rând, ne leagă munca asiduă”, a mai spus Jolie.

Angelina, în vârstă de 49 de ani, a adăugat: „Sunt o persoană imperfectă, dar muncesc foarte mult, la fel ca ea”.

Mama a șase copii a continuat spunând că ea și Callas se aseamănă prin conștiinciozitate, prin responsabilitate, seriozitate și consideră că atât ea, cât și soprana au avut de-a lungul vieții standarde înalte când a fost vorba de munca lor.

În luna august, vedeta din ”Dl și dna Smith” a fost îndelung ovaționată la premiera mondială a filmului ”Maria”, care a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Veneția.

Atunci, Angelina Jolie a fost profund emoționată, a lăcrimat și a încercat să-și ascundă reacțiile.

La vremea respectivă, Hollywood Reporter a publicat un interviu în care actrița a detaliat pregătirea ei pentru rolul fenomenal Maria Callas.

„Am urmat multe luni de cursuri de canto, apoi de italiană. Am studiat-o și m-am străduit să semăn în film cât mai mult cu ea, atât în ceea ce privește prezența fizică, cât și atitudinea, gesturile.”

Filmul regizat de Pablo Larraín va fi lansat în cinematografe pe 27 noiembrie, înainte de a fi difuzat pe Netflix începând cu 11 decembrie.

Foto: Profimedia

Mai multe