Angelina Jolie: depresie, bisexualitate şi jocuri sexuale. “A adunat tot felul de cuţite pentru activitatea sexuală”

28 octombrie 2021   News

Angelina Jolie a primit tone de laude pentru talentul şi impactul ei în divertisment, dar a îndurat momente dificile în viaţa ei personală. Actriţa rămâne una dintre cele mai discutate vedete de la Hollywood.

Cariera ei a făcut-o să câştige unele dintre cele mai importante premii ale industriei şi să apară în filme de succes precum „Salt”, „Maleficent”, „Girl, Interrupted” şi multe altele. Deşi pare să aibă o viaţă interesantă pe ecran, viaţa ei personală a fost împletită cu experienţe tragice. Actriţa s-a luptat cu traumele din copilărie, dependenţa de droguri şi relaţii destrămate.

Chiar dacă mulţi oameni îi admiră puterea şi carisma, actriţa are convingerea că este percepută ca o persoană rea.  Mim Udovitch a scris odată despre conversaţia purtată cu vedeta din „Maleficent”.  Jolie i-a mărturisit jurnalistei că are convingerea că mulţi gândesc că este o persoană întunecată din cauza tatuajelor pe care le are.

Jolie are coonvingerea că oamenii cred că ea se gândeşte frecvent la moarte, ceea ce nu este adevărat.

Udovitch a menţionat că Jolie a strâns cuţite, pe care a recunoscut, fără nicio scuză, că le foloseşte la activităţile sexuale. În plus, este bisexuală - un fapt pe care l-a dezvăluit în timpul unui interviu.

Jolie a cunoscut faima şi o avere care nu poate fi trecută cu vederea în câţiva ani. Totuşi, alte aspecte ale vieţii o interesează pe vedetă. Renumita actriţă a visat odată să deschidă o casă de pompe funebre. Ea a făcut cunoscut acest gând într-un interviu cu Bob Simon.

În timp ce vorbea cu reporterul, actriţa a remarcat că s-a gândit cândva să fie director de pompe funebre. Jolie a dezvăluit că, deşi ideea părea întunecată, a izvorât după pierderea bunicului. Pentru vedeta de pe ecran, pierderea cuiva şi conceptul de moarte trebuie abordate diferit. Ea a explicat că a simţit întotdeauna că înmormântările nu sunt o sărbătoare a vieţii persoanei dispărute.

În plus, actriţa crede că trecerea este acel moment când oamenii pot ajunge unul la altul.

Vedeta „Tomb Raider” vede înmormântarea ca pe o tradiţie şi se consideră atrasă de lucrurile tradiţionale.  Potrivit lui Jolie, dacă nu ar fi fi făcut carieră în actorie, ar fi urmat să fie director de pompe funebre. Jolie a vorbit, de asemenea, despre partea ei întunecată şi despre cum a reuşit să o îmblânzească.

Mama a şase copii, vedeta a explicat că era o fată rea, dar  relaţia cu Brad Pitt, cu care se întâlnea la acea vreme, a schimbat-o. Mai presus de toate, Angelia ştie că e norocoasă că a trecut de faza întunecată.

Angelina Jolie s-a născut în Los Angeles, California, pe 4 iunie 1975, avându-i ca părinţi pe  Jon Voight şi Marcheline Bertrand. Din păcate, vedeta nu a experimentat niciodată bucuria de a trăi în aceeaşi casă cu părinţii ei. Când avea doar doi ani, Voight şi Bertrand s-au despărţit. Aceasta din urmă a primit custodia copiilor, iar Jolie a fost nevoită să se mute în diferite locuri din New York împreună cu mama şi fratele ei, James.

La 11 ani, ea şi familia au revenit la Los Angeles. Trio-ul a trăit fericit şi a împărtăşit o legătură uimitoare până când Bertrand a murit. 

Jolie a dezvăluit că a învăţat să comunice cu tatăl ei pe măsură ce a crescut. Potrivit ei, încă mai ies la cină. Ea a dezvăluit, de asemenea, că se uită la filmele ei pentru a vedea cum e ca femeie şi că urmăreşte filmele tatălui ei pentru a-l înţelege mai bine. În general, relaţia lor nu a fost teribilă.

Pe lângă situaţia din familie, Jolie s-a luptat şi cu depresia şi abuzul de droguri.  A încercat să nu se lase doborâtă de insomnie şi, pentru a încerca să scape de problemele ei, Jolie şi-a tatuat o fereastră pe corp. Actriţa a spus că tatuajul este inspirat de dorinţa ei de a fi altundeva. Potrivit ei, oriunde ar fi, se uita mereu pe fereastră. 

Depresia a dus-o la abuz de heroină şi gânduri de sinucidere. În mod lăudabil, Jolie nu a cedat niciodată.

Suferinţa şi sărăcia la care a fost martoră în lume i-au schimbat percepţia despre viaţă . Ea recunoaşte că este sălbatică, dar crede că asta a făcut-o să fie liberă, nu distructivă. În prezent, Jolie se concentrează pe cariera ei şi este o mamă uimitoare pentru cei şase copii ai săi, Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox şi Vivienne.

Mai multe