Angelina Jolie, în ipostază de stripteuză. Videoclipuri de mult uitate!

21 martie 2017   News

La cele mai recente apariţii ale sale publice, dar şi-n fotografiile surprinse de paparazzi, Angie poartă ţinute sobre, de obicei ”all black”, care o acoperă cât mai mult. Dar n-a fost întotdeauna aşa!

Debuturile în modelling

Puţini ştiu că-nainte să fie o actriţă cunoscută, Angie a încercat să fie model, la sfaturile insistente ale mamei sale, celebra actriţă franceză Marcheline Bertrand. Se-ntâmpla pe când avea doar 14 - 15 ani!

Din păcate pentru ea, însă, debutul în modeling a fost destul de anevoios, căci ”specialiştii” au decretat că adolescenta avea câteva kilograme în plus, pe care trebuia neapărat să le piardă dacă voia să aibă succes.

Nu ştim dacă s-a conformat la acea vârstă, dar ştim că succesul în modelling l-a înregistrat puţin mai târziu. Adică, câţiva ani mai târziu, când a bifat apariţia în cateva videoclipuri muzicale ale celor mai în vogă artişti.

Angie, în rolul de stripteuză în videoclipul celor de la Rollign Stones

Da, Angie a apărut în videoclipul melodiei ”Anybody Seen My Baby”, cântată de Rolling Stones, în care a jucat rolul unui stripteuze, dar şi-n videoclipul melodiei ”Stand by my woman”, cântată de Lenny Kravitz, precum şi-n videoclipul ”Rock And Roll Dreams Come Through”, al cântăreţului Meat Loaf.

Toate acestea se întâmplau pe când Jolie voia să dea lovitura la Hollywood. Şi ce metodă mai bună de a se face cunoscută dacă nu apariţia în videoclipuri sexy, semnate de artişti şi trupe în vogă?

Mai multe