Angelina Jolie, la cumpărături în L&A cu fiica sa. Shiloh este aproape cât mama sa de înaltă

8 martie 2022   News

Angelina Jolie şi Shiloh au ieşit la cumpărături, ca fetele. Şi noroc cu masca de protecţie, că se pot amesteca mai uşor în mulţime.

Dacă o vede cineva pe stradă, nu îi este chiar uşor să-şi dea seama că trece pe lângă una dintre cele mai mari vedete ale lumii. Căci Angie este o prezenţă diafană şi discretă, nu îi place deloc să iasă în evidenţă în viaţa privată. Căci, nu-i aşa, simplitatea este de bun gust.

Actriţa s-a plimbat vineri prin Los Angeles, alături de fiica sa. Discrete şi şic, nu au păcălit fotografii care vânează imagini cu vedetele. Superba actriţă de 46 de ani a optat pentru o ţinută închisă la culoare, cu pantaloni şi un şal cu care şi-a acoperit bine bustul. Nu a uitat de ochelarii de soare şi de masca de protecţie, all black. A fost însoţită de Shiloh, fiica de 15 ani pe care o are cu fostul soţ, Brad Pitt.

Aceasta, ca o adolescentă la modă, şi-a luat pantaloni scurţi şi Converşi, un hoodie negru, şosete albe, şi-a prins părul într-un coc neglijent şi şi-a asortat ţinuta cu o mască de protecţie neagră, întocmai ca mama sa. Cele două nu s-au plimbat totuşi singure, căci bodyguard-ul lor le însoţea de la mică distanţă.

Dacă ne luăm după imagini, vedem că sesiunea de shopping a fost una de succes pentru adolescentă, căci are două plase generoase. Tânăra a crescut şi este aproape cât mama sa de înaltă.

Foto: Profimedia

Mai multe