Angelina Jolie, nemachiată la un eveniment. A arătat superb fără ajustări!

7 decembrie 2017   News

Angelina Jolie demonstrează încă o dată că nimeni nu-i poate lua titlul de "Cea mai frumoasă femeie din lume", indiferent de trecerea anilor. Are 42 de ani şi, în ciuda faptului că a slăbit considerabil, arată extraordinar de bine şi asta o dovedesc şi fotografiile cu ea de la cel mai recent eveniment.

A fost superbă fără machiaj, ochii fiind singurii conturaţi discret cu un creion negru.

Miercuri, vedeta a participat la un eveniment dedicat femeilor organizat de revista The Hollywood Reporter în Los Angeles şi Angi, nu numai că a spus DA invitaţiei, ci a urcat pe scenă pentru un discurs puternic legat de modul în care femeile de la Hollywood pot inspira femeile din întreaga lume.

A fost strălucitoare chiar şi fără ajustări şi make-up.

Încrezătoare în sine, Jolie a apărut aproape nemachiată, doar cu ochii uşor conturaţi cu un creion negru şi buzele hidratate cu un gloss. Un look diferit faţă de make-up pe care îl poartă pe la evenimente, cu buzele accentuate cu ruj roşu sau ochii machiaţi în stilul smokey eyes.

Chiar dacă a slăbit şi nu poartă make-up, Angelina merită titlul de "Cea mai frumoasă femeie din lume".

Apariţia sa a demonstrat că frumuseţea unei femei nu stă în make-up şi nici în hainele pe care le poartă, ci în naturaleţe. Chiar şi aşa, cu minimum de retuşuri, Angi a părut mai tânără şi mai radiantă, iar părul aranjat diferit, în bucle lejere, a contribuit la această înfăţişare. Actriţa a purtat o salopetă lungă, neagră, dintr-un material semitransparent şi cu o broderie strălucitoare, un model care i-a venit ca turnat.

Foto: Getty Images

Mai multe