Angelina Jolie pleacă în weekenduri cu elicopterul

12 august 2011   News

Are grijă nonstop de cei şase copii, în timp ce partenerul ei de viaţă e ocupat cu filmările. Dar la sfârşit de săptămână ea simte nevoia să se refugieze undeva singură doar cu Brad.

Are grijă aproape nonstop de cei şase copii, cu care stă momentan la Londra, în timp ce partenerul ei de viaţă e ocupat cu filmările. Dar dacă în timpul săptămânii Jolie este mamă full time, la sfârşit de săptămână ea simte nevoia să se refugieze undeva singură doar cu Brad, departe de agitaţia oraşului, dar şi de casa plină de copii.

În ultimul timp, actriţa s-a preocupat exclusiv de familie şi a fost văzută ducându-şi copiii în parcuri de distracţie, la restaurant ori la teatru, în timp ce tatăl lor, Brad Pitt, filmează de zor pentru „World War Z“. Weekendurile au fost însă rezervate pentru plimbări în doi şi seri romantice. Aşa că, pentru a nu petrece şi mai mult timp departe de iubitul ei, Angelina a închiriat un elicopter care să o ducă la o casă de vacanţă de lângă capitala britanică. Aici, Brad şi Angie sunt aşteptaţi de câţiva angajaţi care întreţin mica vilă de provincie şi care-i fac pe cei doi să se simtă răsfăţaţi. Cel puţin, până la sfârşitul weekendului, când cuplul se reîntoarce la năucitorul lor stil de viaţă.

Foto: Daily Mail

Mai multe