Angelina Jolie şi copiii, departe de Brad Pitt. Unde se află aceştia?

23 septembrie 2016   News

După cum era de aşteptat, odată ce a izbucnit războiul între soţii Jolie-Pitt, Angelina şi-a luat copiii şi-a părăsit locuinţa din Anglia, acolo unde a stat în ultimul an pentru a fi aproape de Brad pe timpul filmărilor.

[caption id="attachment_391093" align="alignnone" width="640"] Jolie şi-a luat copiii şi-a plecat în Los Angeles[/caption]

Unde s-a dus? Înapoi la Hollywood! Potrivit unei surse citate de publicaţia ”Us Weekly”, Angelina şi cei şase copii ai cuplului sunt acum în Los Angeles, acolo unde şi-au închiriat o locuinţă. ”Angelina şi copiii stau într-o casă închiriată, în Los Angeles”, spune sursa respectivă.

Această decizie de a părăsi reşedinţa din Londra, dar şi de a nu întoarce în casa cuplului din Los Angeles, a venit pe fondul acelor investigaţii la care este supus Brad (violenţă domestică, fizică şi verbală).

Amintim că Jolie, care s-a căsătorit cu Pitt în august 2014, a depus actele de divorţ luni, 19 septembrie, citând ”diferenţe ireconciliabile”. Ea a cerut custodia fizică a celor şase copii şi a renunţat la orice pensie alimentară. A dorit, însă, să păstreze bijuteriile şi bunuri materiale dobândite înainte şi-n timpul relaţiei cu Brad Pitt.

Noi informaţii indică faptul că decizia Angelinei de a divorţa a venit după ce Brad s-a certat, foarte tare, într-un avion cu fiul lor adoptiv, Maddox.

foto: arhivă OK!

Mai multe