Angelina Jolie şi Shiloh, surprinse la cumpărături

20 decembrie 2016   News

De când a anunţat că va divorţa de Brad Pitt, Angelina n-a mai fost văzută în public. Actriţa a încercat să stea cât mai departe posibil de camerele de filmat şi chiar a reuşit asta timp de patru luni.

Angelina, surprinsă la cumpărături

Acum două zile, însă, Angelina a ieşit la cumpărături alături de fiica ei cea mare, Shiloh. Cele două au fost văzute intrând într-un magazin din Los Angeles, în căutarea unei camere foto, dat fiind faptul că Shiloh este pasionată de fotografie.

Angelina i-a arătat mai multe camere lui Shiloh

”Shiloh este foarte interesată de tot ce ţine de fotografie, aşa că Angelina i-a arătat nişte aparate de fotografiat vintage. Angelina a inspectat mai multe aparate, din mai multe unghiuri, şi a pus mai multe întrebări. Shiloh asculta cu atenţie la mama sa. La un moment dat, Angi i-a spus că ar vrea să-i cumpere camera respectivă, iar Shiloh s-a arătat încântată”, a relatat vânzătorul acelui magazin, care a şi furnizat câteva capturi din imaginile filmate în ziua respectivă în magazin.

Vânzătorul a povestit că au stat în jur de 10 minute în magazinul său

Culmea e că cele două au fost surprinse pe 18 decembrie, adică fix de ziua lui Brad Pitt, ceea ce-nseamnă că actorul nu şi-a petrecut ziua de naştere în compania copiilor lui. Rămâne de văzut, totuşi, dacă actorul va reuşi să se întâlnească cu copiii lui de Crăciun, aşa cum se zvoneşte.

foto: Hepta

Mai multe