Angelina Jolie, susținută de copiii săi la premiera unuia dintre cele mai emblematice filme ale sale

30 septembrie 2024   News

Superba actriță a fost ca un vis de vară, în alb. Diva rămâne și la 49 de ani una dintre cele mai frumoase celebrități ale lumii.

Pax Thien Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie și Maddox Chivan Jolie-Pitt și-au susținut mama la proiecția „Maria” în timpul celui de-al 62-lea Festival de Film de la New York, la Alice Tully Hall, Lincoln Center, pe 29 septembrie 2024.

O divă fără vârstă, așa este Angie, actrița care a făcut istorie cu roluri ca ”Maleficent” sau Lara Croft.

Angelina Jolie s-a ales cu un Oscar pentru rol secundar după interpretarea rolului Lisa din drama Girl, Interrupted, o apariţie furibundă şi dezlănţuită, care dovedeşte până la sfârşitul filmului că nu este decât o fiinţă temătoare dornică să fie iubită de cei din jur. După ce a devenit celebră cu rolul din Gia, Jolie arată cât de mult promite în roluri dramatice şi impresionează şi pe scena Oscarurilor, într-un moment alături de fratele ei care o promovează drept „fata rea” a Hollywood-ului.

Rebelă și nonconformistă, Angelina Jolie vine și anul acesta cu o surpriză pe măsura notorietății sale: Maria Callas.

Angie se pregătește pentru lansarea noului ei film, Maria, autobiografia celebrei cântărețe, iar copiii săi nici că ar putea fi mai mândri!

Alături de fiii săi Pax și Maddox, și de fiica Zahara, duminică, vedeta a fost radiantă la premiera producției Maria, care a avut loc în cadrul celui de-al 62-lea Festival de Film de la New York.

Regizat de Pablo Larraín, drama psihologică urmărește cântăreața de operă din viața reală, Maria Callas, în ultimele ei zile la Paris. Angelina, în vârstă de 49 de ani, a obținut deja recenzii pozitive. Filmul o are în distribuție și pe actrița italiană Alba Rohrwacher, care s-a reunit cu Angelina pe covorul festiv.

Stilată ca întotdeauna, Angelina Jolie a optat pentru o rochie albă angelică, cu corset ajustat. Accesorizată cu stilettos vișinii din catifea și cercei cu diamante, mama a șase copii și-a etalat mândră noile șuvițe blonde cofate în stil Old Hollywood, imagine desăvârșită de un ruj roșu aprins, care-i venea de minune.

Foto: GettyImages

Mai multe