Angelique Boyer, actriţa din Teresa, a împlinit 28 de ani

18 iulie 2016   News

Frumoasa actriţă din telenovela ”Teresa” a împlinit de curând vârsta de 28 de ani, motiv pentru care iubitul ei, actorul Sebastian Rulli, i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă.

Sebastian Rulli i-a făcut o declaraţie de dragoste lui Angelique Boyer de ziua ei

Angelique Boyer este o femeie fericită. Zilele trecute, actriţa şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar iubitul ei i-a făcut o mare surpriză.

Sebastian Rulli, actorul alături de care a jucat în telenovela ”Teresa”, i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă, chiar pe contul lui de Instagram. ”La mulţi ani, dragostea vieţii mele şi viaţa mea cu dragoste! Îţi doresc tot ce e mai bun pe lume, azi şi-ntotdeauna. Te iubesc!”, i-a scris acesta, care îi este iubit din septembrie 2014 şi cu care, se zvoneşte, că urmează să se căsătorească.

Cadourile lui Sebastian pentru iubita lui

Alături de acest mesaj, Sebastian a publicat şi o imagine în care apar cei doi îndrăgostiţi îmbrăţişându-se, dar şi cadourile pe care le pregătise pentru Angelique: flori, tort şi un ursuleţ de pluş.

Măgulită de atenţia primită, Angelique a postat şi ea un mesaj pe contul de Twitter, prin care le-a mulţumit tuturor pentru urări şi iubire. ”Ce zi mare! De data asta chiar mă distrez de ziua mea. 28! Singurul lucru pe care pot să-l fac este să vă mulţumesc pentru urări”, a scris aceasta pe contul ei de Twitter.

foto: Instagram

Mai multe