Aniston şi Butler, demonstraţie de afecţiune la Londra

12 martie 2010   News

Cei doi actori au dat un adevărat spectacol de îmbrăţişări şi sărutări aseară, în capitala Marii Britanii, la premiera filmului lor, „The Bounty Hunter“. Jennifer Aniston nu s-a dezlipit deloc de partenerul de filmări, pe care-l sorbea din priviri, iar Gerard Butler i-a răspuns cu aceleaşi gesturi tandre.

Cei doi actori au dat un adevărat spectacol de îmbrăţişări şi sărutări aseară, în capitala Marii Britanii, la premiera filmului lor, „The Bounty Hunter“.

Jennifer Aniston nu s-a dezlipit deloc de partenerul de filmări, pe care-l sorbea din priviri, iar Gerard Butler i-a răspuns cu aceleaşi gesturi tandre. De altfel, vedetele au fost nedespărţite în ultimele luni, ceea ce pare să confirme zvonurile apărute încă de anul trecut, conform cărora între cei doi s-a înfiripat o relaţie pe platourile de filmare.

Aniston şi Butler au apărut împreună la Gala Globurilor de Aur din ianuarie, şi-au petrecut împreună o scurtă vacanţă în staţiunea de lux mexicană Cabo San Lucas, iar săptămâna aceasta au apărut în paginile unei publicaţii americane, în ipostaze romantice.

Mai multe