Aniversare dezbrăcată! Artista întâmpină cei 39 de ani goală şi cu un tort în mână

9 decembrie 2021   News

Nicki Minaj a împlinit 39 de ani şi le face fanilor un cadou: imagini nud cu ea. Ce dar neaşteptat!

Cântăreaţa nu a mai lăsat nimic la voia imaginaţiei, ci şi-a etalat rotunjimile apetisante pe pagina sa de socializare, cu ocazia împlinirii celor 39 de ani.

Nicki Minaj arată spectaculos şi a făcut un adevărat spectacol burelsque pentru urmăritorii săi. Şi-a acoperit sânii cu o mână, în timp ce cu cealaltă ţine un tort colorat şi frumos decorat. Lovitura de graţie a dat-o însă când a încălecat un imens urs de pluş, goală, doar cu o pereche de sandale în picioare.

Nicki Minaj este o cunoscută cântăreaţă de rap şi hip hop, compozitoare şi actriţă americană, originară din Trinidad Tobago. Este căsătorită din 2019 cu Kenneth Petty. Ea a debutat în anul 2007 cu mai multe mixtape-uri. Încă de mică a iubit actoria şi muzica, a cântat la clarinet şi a jucat în mai multe piese de teatru, unde a şi câştigat. În anul 2010 lansează primul său album numit Pink Friday, care a numit-o noua regină a muzicii hip-hop/rap. Discul s-a bucurat de succes critic şi comercial, iar unele publicaţii aveau să o numească pe Minaj „Noua regină a muzicii hip-hop”.

Foto: Instagram

Mai multe