Aniversare la Berăria H. De ziua ei, Delia a concertat în cel mai mare restaurant din Romania

11 februarie 2020   News

Vineri, 7 februarie, Delia şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-un show extraordinar plin de ”acadele muzicale”.

Artista a fost copleşită de prezenţa celor peste 1500 de fani şi prieteni care i-au fost alături la cea mai #DulceAniversare în Oraşul cu Chef de Viaţă.

Alături de Live Band şi de un public plin de #ChefDeViaţă, Delia a interpretat pe scena Berăriei H hiturile care au bucurat auzul fanilor în ultimii ani.

Surprizele s-au ţinut lanţ pentru artistă!

În timpul concertului, pe scena Berăriei H au urcat pe rând artişti prieteni cu vedeta (Dan Teodorescu, Speak, Doru Todoruţ) şi au cântat împreună hiturile pe care le-au interpretat de-a lungul vremii, spre surpriza şi bucuria Deliei, care nu bănuia absolut nimic.

Pe lângă aceştia, la petrecere a venit să o surprindă pe vedetă şi Nick, fostul coleg de trupă al sărbătoritei. Toţi i-au adus Deliei flori, iar vedeta a publicat totul pe reţelele de socializare, pentru ca şi urmăritorii săi să trăiască magia aniversării sale. 

Echipa Berăriei H nu a vrut să fie acuzată de boicot, aşa că i-a îndeplinit dorinţa Deliei. Prin complot cu echipa ei, au reuşit să îi facă o super surpriză şi să îi ofere tortul mult cerut:

Mai multe