Anna Lesko a născut

31 martie 2014   News

După o îndelungă aşteptare, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, cântăreaţa basarabeană a adus pe lume un băieţel frumos şi sănătos, după ce a reuşit să-şi ţină sarcina departe de ochii presei vreme de şapte luni.

În noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, cântăreaţa basarabeană a adus pe lume un băieţel frumos şi sănătos, după ce a reuşit să-şi ţină sarcina departe de ochii presei vreme de şapte luni.

După o îndelungă aşteptare, Anna Lesko a ajuns duminică la maternitatea Polizu, unde a născut un băieţel de 3,200 kilograme.

“Vă iubesc, vă sunt recunoscătoare pentru sprijinul vostru moral şi să ştiţi, sincer, contează foarte mult pentru mine!!!♥”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

Iniţial, artista şi-ar fi dorit ca fiul ei să vină pe lume la Chişinău, dar a rămas la Bucureşti pentru siguranţa sarcinii.

De altfel, Anna a ales să ţină sarcina secretă până în luna a şaptea, iar hainele largi de scenă au ajutat-o să îşi ascundă burtica.

Tatăl băieţelului este Adrian Neniţă alias DJ Vinny, un muzician cu care artista are o relaţie de câţiva ani. Potrivit click.ro, cei doi s-au cunoscut în vara lui 2010, iar şi la început colaborau pe pla profesional. Încet-încet, legătura lor s-a consolidat şi a trecut dincolo de scenă.

Foto: pagina personală

Mai multe