Anna Lesko, despre impresarul ei: „Efectiv, a luat pâinea de la gura copilului meu“

11 martie 2015   News

După cinci ani de colaborare, nu mai e rost de împăcare între cântăreaţă şi impresarul ei, Florin Nedelcu. Artista îl acuză că a escrocat-o şi că ar fi păcălit-o cu 3.600 de euro la un concert de Revelion.

După cinci ani de colaborare, nu mai e rost de împăcare între cântăreaţă şi impresarul ei, Florin Nedelcu. Artista îl acuză că a escrocat-o şi că ar fi păcălit-o cu 3.600 de euro la un concert de Revelion.

Invitată în platoul emisiunii „WowBiz“, de la Kanal D, Anna Lesko a povestit cum relaţia ei profesională cu Florin Nedelcu a ajuns la sfârşit.

„Am încetat colaborarea cu Florin Nedelcu, impresarul meu. Trebuie să recunosc că m-am simţit escrocată. El a luat pâinea de la gura copilului meu. El nu ştie, pentru că nu are copii“, a spus revoltată Anna la Kanal D.

Iată şi ce a provocat scandalul dintre Anna Lesko şi Florin Nedelcu.

„La ultimul concert de Revelion am întârziat pentru că el nu mi-a pus la dispoziţie o maşină atât de bună care să facă faţă traficului din acea seară. Am ajuns acolo şi organizatorul a fost extrem de nemulţumit pentru că am întârziat 45 de minute şi lumea a plecat. N-am mai cântat şi am întrebat ce se întâmplă cu avansul. El mi-a spus că nu există niciun avans, deşi mereu se plăteşte un avans înainte de fiecare eveniment. I-am spus că nu se poate aşa ceva. Până la urmă, după ce ne-am întors din vacanţă, după vreo lună şi jumătate-două, văzând că tot insist cu subiectul ăsta, mi-a spus că a găsit 1.000 de euro în contabilitate, care probabil e avansul de atunci. La care eu am vrut să mă duc să cânt gratis, pentru că mă simţeam prost faţă de omul acela care a fost nemulţumit de ce s-a întâmplat de Revelion. Dar Florin mi-a zis că e un om foarte periculos, că nu poţi discuta cu el, că l-ar fi ameninţat că dă foc la tot ce avem, că e foarte supărat pe mine şi că, în contul celor 1.000 de euro, o să cânte Matteo. «Dar Matteo nu cântă pe 1.000 de euro, cântă pe mult mai mult. Şi e concertul meu, nu vreau să cânte nimeni în locul meu», i-am zis eu, dar el tot insista că omul respectiv e dubios“, a relatat cântăreaţa.

Cum a escrocat-o Florin Nedelcu pe Anna Lesko

„Eu nu mă las, rusoaica din mine nu se lasă şi, când mă întorc acasă, pun mâna pe telefon, aflu numărul acestui om şi-l sun. Şi-mi spune că ce bine că l-am sunat, că voia să mă cheme să mai cânt, că el oricum a aranjat şi a plătit totul din noiembrie. Şi eu am zis: «Poftim?». „Da, eu în noiembrie am început discuţiile cu Florin şi la începutul lui decembrie am virat 3.600 de euro pentru tine. Ştiu că a fost o neînţelegere, dar vino, te rog, sâmbătă şi cântă, te aştept», spune el. Îţi dai seama că a fost o situaţie penibilă“, a povestit uluită artista.

„Am avut mare încredere în el, dar după aia mi-am dat seama că toate evenimentele amânate erau din cauza lui. M-a păcălit groaznic, mare mincinos, m-a dezămagit grav“, a mai spus Anna la „WowBiz.

Mai multe