Anna Lesko, dezvăluiri la "Ferma": "Trebuie să mă obişnuiesc cu ideea că este o luptă pe cont propriu"

3 noiembrie 2020   News

A trecut o săptămână fără eliminare, dar încărcată de trădare la Ferma, emisiunea difuzată la Pro TV! O săptămână în care ”o singură mână ridicată a reuşit să distrugă toate alianţele create vreodată”, aşa cum va sublinia Mihaela Rădulescu.

Concurenţii reintră în luptă: mai dornici să câştige titlul de fermier şef şi mai convinşi că atmosfera încărcată din Ferma nu va mai fi la fel ca înainte! Cum niciun concurent nu a plecat acasă săptămâna trecută, acum vom avea parte de un duel de fermier şef neaşteptat: toate fetele care nu au ocupat rolul, vor lupta! Într-o săptămână a matriarhatului, aşa cum o va numi Mihaela, fermierii vor schimba rolurile: băieţii vor găti şi fetele vor face treaba în curte!

Lupta pentru titlul de fermier şef va scoate la iveală urmele lăsate de aparenta trădarea pe care Anna Lesko a făcut-o în ochii foştilor ei aliaţi: Andrei şi George. După ce va simţi că nimeni nu o mai susţine, ea va spune: ”Trebuie să mă obişnuiesc cu ideea că este o luptă pe cont propriu. Mi-am dat seama cât de tare te întăreşte când inamicul e acolo”.

Va reuşi ea să treacă peste toate animozităţile din casă sau emoţiile o vor face să cedeze şi să piardă şansa de a conduce casa pentru următorul mandat? ”Sunt pregătit de orice, oricând”, declară Augustin Viziru care va sublinia că fermierii au înţeles că sunt într-un moment de cotitură al competiţiei şi că fiecare zi le poate aduce surprize care îi pot face să piardă tot, dacă nu sunt pregătiţi! Oare le-a citit Augustin atât de bine planurile colegilor lui sau anumite reacţii îl vor face să realizeze că tot ceea ce a notat despre ei poate fi uşor dat peste cap?

Mai multe