Anna Paquin este bisexuală

3 aprilie 2010   News

Actriţa Anna Paquin, vedeta serialului de televiziune True Blood, a făcut public faptul că este bisexuală, conform accesshollywood.com. Actriţa în vârstă de 27 de ani a făcut anunţul într-un spot pentru campania Give a Damn, care are ca scop promovarea egalităţii între persoanele heterosexuale şi cele cu orientare bisexuală/ homosexuală sau transsexuali.

Actriţa Anna Paquin, vedeta serialului de televiziune True Blood, a făcut public faptul că este bisexuală, conform accesshollywood.com.

Actriţa în vârstă de 27 de ani a făcut anunţul într-un spot pentru campania Give a Damn, care are ca scop promovarea egalităţii între persoanele heterosexuale şi cele cu orientare bisexuală/ homosexuală sau transsexuali.

În august anul trecut, actriţa, care a câştigat premiul Oscar pentru rol secundar din filmul "Pianul", s-a logodit cu partenerul său, actorul Stephen Moyer, care joacă în serialul True Blood. La campania Give a Damn mai participă vedete precum Clay Aiken, Cyndi Lauper, Whoopi Goldberg, Elton John, Jason Mraz, Wanda Sykes, Sharon şi Kelly Osbourne.

Mai multe