Antonio Banderas este îndurerat. A pierdut-o pe cea mai dragă femeie din viaţa lui!

6 noiembrie 2017   News

Starul Antonio Banderas trece prin clipe cumplite, căci cea mai dragă femeie din viaţa sa a încetat din viaţă. Este vorba de mama actorului, Ana Bandera Gallego, care a murit la vârsta de 84 de ani.

Starul în vârstă de 57 de ani a dat această veste prin intermediul Twitter, printr-un mesaj în care a simţit să se descarce şi să le mulţumească fanilor pentru tot sprijinul oferit şi pentru mesajele de susţinere şi condoleanţe. "La ora şase dimineaţa, mama noastră Ana Bandera Gallego ne-a părăsit pentru totdeauna. Fie ca Dumnezeu să o ţină în locul în care merită. Vă mulţumesc foarte mult pentru sprijinul şi afecţiunea oferite.  Vă trimit câte o îmbrăţişare pentru fiecare membru al familiei.", a scris Banderas pe 4 noiembrie pe contul său de Twitter. El a distribuit, de asemenea, o imagine alb-negru a mamei sale, din anii ei de tinereţe, înfăţişând-o foarte chic şi zâmbind.

Cu câteva zile înainte de decesul mamei lui, Antonio a fost văzut pe platourile de filmare în rolul lui Pablo Picasso, părând foarte relaxat şi cu zâmbetul pe buze. Nu este încă clar dacă mama starului a murit de bătrâneţe, a fost bolnavă, sau este vorba de o moarte neaşteptată. Astăzi, 6 noiembrie, au avut loc funerariile, iar actorul a fost însoţit la ceremonie de fiica sa, Stella, îmbrăcată în negru şi vizibil abătută.

Foto: Arhiva OK!, Twitter

Mai multe