Antonio Banderas şi Melanie Griffith, schimb de mesaje de dragoste

11 august 2016   News

În 2014, au divorţat după 18 ani de căsătorie, însă au reuşit să păstreze o relaţie de prietenie. Da, ei chiar au reuşit să aibă o relaţie de familie foarte bună, deşi nu mai formează un cuplu.

Antonio şi Melanie, într-o fotografie surprinsă de fiica lor Stella, acum câteva zile

Vorbim de Melanie Griffith şi Antonio Banderas, care ne demonstrează că acolo unde a fost iubire sinceră, nu e loc decât de sentimente bune. Cei doi chiar au postat mesaje drăguţe, unul la adresa celuilalt, zilele acestea, când şi-au sărbătorit zilele de naştere.

Fotografia postată de Antonio Banderas

Primul a fost Antonio, având în vedere că ziua de naştere a lui Melanie a fost pe 9 august. ”La mulţi ani, Melanie! O îmbrăţişare caldă din Marbella!”, este mesajul postat de actorul în vârstă de 56 de ani lângă o fotografie în care apar ei doi, lângă fiica lor, Stella.

Imaginea postată de Melanie

A doua zi, Melanie i-a ”întors” mesajul drăgăstos cu o urare de bine, cu ocazia zilei de naştere a actorului, ce a avut loc pe 10 august. ”La mulţi ani, fostului meu soţ, chipeş şi bărbos! Te voi iubi mereu”, este declaraţia de iubire pe care i-a făcut-o Melanie lui Antonio. Actriţa de 59 de ani a postat cu această ocazie şi o fotografie în care apare cu Antonio, surprinsă în timpul relaţiei lor, la un eveniment public.

foto: Instagram

Mai multe