Anul lui George: Cele mai drăgălaşe fotografii cu Prinţul de Cambridge

19 decembrie 2014   News

Deşi este scump la vedere, cel dintâi născut al Prinţului William şi-al lui Kate Middleton cucereşte cu fiecare ipostază făcută publică de Palat. Cea mai recentă a fost cea de Crăciun, prinţul apărând pe treptele palatului Kensington

Deşi este scump la vedere, cel dintâi născut al Prinţului William şi-al lui Kate Middleton cucereşte cu fiecare ipostază făcută publică de Palat. Cea mai recentă a fost cea de Crăciun, prinţul apărând pe treptele palatului Kensington, cu nişte expresii foarte drăgălaşe pe feţişoara lui îmbujorată.

Dar mai sunt şi alte poze cu George care au făcut deliciul publicului, de-a lungul anului. Cea făcută publică pe 22 iulie, de ziua micuţului, îl înfăţişează alături de părinţii săi, la o expoziţie de fluturi, în Londra.

Pe 15 iunie, Prinţul George este fotografiat de paparazzi la un meci de polo al tatălui său, acolo unde mămica Kate l-a îmbrăcat într-o simpatică salopetă roz.

Mai devreme, pe 26 aprilie, George apărea mai îmbufnat ca niciodată, tot în braţele mamei, pe când părăsea, alături de părinţii lui, Australia.

Spuneţi şi voi dacă nu este cel mai răsfăţat moştenitor regal?

Mai multe