Anunţul făcut de Oprah Winfrey. Se reîntoarce la marea dragoste

31 iulie 2020   News

După nouă ani de pauză Oprah Winfrey revine la formatul de televiziune care a consacrat-o, cel de talk-show. Vedeta reuşea cu ani în urmă să obţină cote de audienţă impresionante cu subiectele incitate pe care le dezbătea alături de celebrităţile din America. La un moment dat, Oprah a decis însă să ia o pauză. Acum însă revine cu o emisiune realizată pentru Apple TV+, ale cărei prime episoade se vor concentra pe rasismul din Statele Unite. Emisiunea va purtea un nume sugestiv, "The Oprah Conversation. "A venit timpul să readucem umanitatea în conversaţie", a spus Oprah Winfrey pe Twitter. Vedeta a adăugat că speră să aibă "conversaţii care să unească, nu să ne dezbine".

Oprah Winfrey a reuşit să cunoască celebritatea  şi să nu se abată de la drumul ei chiar dacă a avut o viaţă plină de încercări şi abuzuri. Prezentatoarea a povestit cum la nouă ani era violată de verişorul de 19 ani, dar, de frică, a ascuns asta de familia ei.

„Am fost violată la 9 ani de către un văr, apoi de un alt membru al familiei şi încă o dată de alt membru al familiei“, a mărturisit ea în timpul emisiunii care-a consacrat-o.

Mai multe