Anunțul lui Smiley, la doar câteva ore după nuntă. Artistul și Gina s-au bucurat de un eveniment fastuos

29 mai 2023   News

O nuntă de poveste au avut în weekend Smiley, aka Andrei Maria, și aleasa inimii lui, Gina Pistol. Artistul n-a avut nicio reținere în a-și face evenimentul public, a stat de vorbă cu presa, dar după petrecere, Smiley are o rugăminte.

Multă liniște și posibilitatea de a-și reface forțele și de a se bucura de mireasa sa și de micuța care le înseninează zilele.

După un adevărat tur de forță monden, când artistul a dat interviuri și imagini în timp real presei, pentru a-și bucura toți fanii, acum Smiley a conchis frumoasa poveste cu mulțumiri și un anunț așteptat: 

”Multumim tuturor si fiecaruia dintre voi in parte! Ne-ati facut ziua perfecta cu mesajele voastre, cu prezenta, cu zambetele, cu sustinerea!

Doamna Smiley, va mai fac un dans si azi???

@ivoweddingplanner, am inchis desfasuratorul, gata cu listele?

@nicubocancea, au mai ramas niste sarmale de la party, ca tare bine ne-ar prinde azi:)

@maramuraromania, s-a terminat tortul? Tot-tot, toate cele 5 etaje??? Nu mai avem pentru azi macar parterul?:)

@talentivity_, mai avem vreun interviu de dat? Nu? Atunci merg sa-i raspund lui Josephine, ca are multe intrebari despre ce am facut noi atatea ore dupa ce a plecat ea de la @iris_orangerie si de ce am ajuns asa tarziu acasa 😎

Noua familie Maria intra intr-o pauza vocala si de social media cateva zile pentru refacere! Scuzati linistea, va rugam, dar face bine din cand in cand. 😴”

Așadar, familia Maria se va bucura de câteva zile de liniște. Fotografiile de la nuntă sunt spectaculoase, iar evenimentul s-a desfășurat cu mare stil și bun gust.

„A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, mulți și buni și de multă veselie. Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc, @smiley_omul ! 🤍”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de șapte ani şi au împreună o fetiţă, Josephine. Înțelegem din postarea îndrăgitului artist că soția îi va purta de acum numele, rămâne de văzut când se va prezenta prima dată blondina cu noul nume: Gina Maria.

Vedetele s-au distrat pe cinste la petrecerea anului și cei doi au reușit un eveniment istoric: alianța Pro TV - Antena 1, două posturi rivale. Însă reprezentanții celor două trusturi s-au distrat pe cinste până dimineața!

Foto: Instagram

Mai multe