Apariţie rară: Jack Nicholson şi fata lui, Lorraine! Cum arată ea?

17 decembrie 2014   News

Respectatul star de 77 de ani a participat alături de fata sa de 23 de ani la o expoziţie de fotografie. "It's Just A Shot Away: The Rolling Stones In Photographs", din Los Angeles, şi asta este cu atât mai impresionant cu cât Jack apare foarte rar cu Lorraine.

Respectatul star de 77 de ani a participat alături de fata sa de 23 de ani la o expoziţie de fotografie. TASCHEN And David Bailey Celebrate "It's Just A Shot Away: The Rolling Stones In Photographs", din Los Angeles, şi asta este cu atât mai impresionant cu cât Jack apare foarte rar cu Lorraine.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

Poate că suntem obişnuiţi să-l vedem pe actorul din “The Shining” şi„Batman” în imagini sobre, de neclintit, mai ales că rolurile sale au fost mai tot timpul complexe, obscure şi machiavelice, dar iată că-l vedem şi-n ipostaza de tată iubitor şi protector alături de fiica lui de numai 23 de ani, care s-a maturizat foarte frumos. Şi ea actriţă de profesie, tânăra de 23 de ani devine tot mai feminină cu timpul.

PIC: Jack Nicholson makes a rare appearance with daughter Lorraine: http://t.co/rp6hP731I3 — Us Weekly (@usweekly) December 17, 2014

PIC: Jack Nicholson makes a rare appearance with daughter Lorraine: http://t.co/rp6hP731I3

— Us Weekly (@usweekly) December 17, 2014

Tânăra fiica a lui Jack şi a Rebbecăi Broussard (actriţă şi model cu care starul de 77 de ani are doi copii, Lorraine şi Raymond) a avut roluri în „Fly Me to the Moon”, “World’s Greatest Dad”,”The Cottage”, “Room 105” şi tatonează cu regia, fiind regizorul unui film mai necunoscut, “The Instant Message” (2013). Lorraine a urmat cursurile Universităţii Brown şi şi-a luat diploma în Arte Literare. Mai jos, Jack şi fiica lui, în februarie anul trecut.

by

.

Mai multe