Apariţii şocante la MTV Video Music Awards 2018! Vedetele şi-au arătat tot şi nu au ţinut cont că le vede întreaga planetă

21 august 2018   News

Luni, la New York, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale acestui an: MTV Video Music Awards 2018. Aşa cum era de aşteptat, cântăreţele prezente la eveniment au vrut să atragă toată atenţia, iar ţinutele unora dintre ele au fost de-a dreptul şocante.

Sky, la MTV Video Music Awards 2018

Spre exemplu, Rita Ora, care a primit alături de Avicii trofeul pentru cel mai bun videoclip dance, „Lonely Together“, a fost îmbrăcată într-o rochie transparentă, prin care i se puteau vedea toate formele. Nici Nicki Minaj nu a ţinut cont că este la un eveniment care va fi văzut de întreaga planetă şi a purtat doar un body care îi scotea în evidenţă formele bine conturate. Artista a primit premiul pentru cel mai bun videoclip hip-hop, „Chun-Li“.

Rita Ora, la MTV Video Music Awards 2018

Cea mai şocantă apariţie a avut-o însă Amber Rose, care pare că s-ar fi îmbrăcat de la un sex shop. Ea a purtat un costum roşu de pisică, iar chiloţii pe care îi avea erau minusculi. Alte artiste care au fost lipsite de inhibiii au fost Sky, care a avut un sân acoperit de sacou, iar altul lăsat la vedere şi acoperit doar cu o steluţă, dar şi Morgan Saint, care a purtat o bluză transparentă prin care i s-au văzut sânii.

Mai multe