Apple şi Moses, copiii lui Gwyneth Paltrow, au crescut şi sunt superbi

17 mai 2017   News

Ce repede cresc aceşti copii de celebrităţi şi cât de mult se transformă în părinţii lor celebri! Să luăm cazul adolescentei Apple Martin, fiica actriţei Gwyneth Paltrow şi a rockerului Chris Martin, care a împlinit, de curând, 13 ani.

În primul rând, puştoaica este o versiune 1 la 1 a celebrei ei mame, acum în vârstă de 44 de ani.

În al doilea rând, fata a moştenit şi silueta longilină a actriţei, aşa că viitorul ei poate fi asigurat, căci are toate calităţile fizice pentru a reuşi în showbiz.

Bine, nici contribuţia tatălui Chris Martin nu-i de lăsat pe locul doi, căci şi rockerul de 40 de ani a adus plus valoare în aspectul fizic al copiilor lui.

Aşa cum putem vedea din fotografia aniversară cu părinţii reuniţi la ziua de naştere a fetei lor, şi mezinul Moses, de 11 ani, este o frumuseţe. Nu s-or fi înţeles Gwyneth şi Chris în căsnicie, dar e clar că fac nişte copii foarte reuşiţi!

Despărţiţi din 2014, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin s-au relaxat împreună cu cei doi copii ai lor la Muzeul Îngheţatei din Los Angeles, postând apoi şi acest frumos cadru de familie, pe conturile sociale.

Mai multe